::jom klik::

Tuesday, November 2, 2010

..contest..

morning ols..eh,morning??layann..hehe

ok,skali ag si ana kepoh tagged i..
kang xjawab tag die majuk plak..hahaha
naseb ak mmg agk bored juz now..
ok,now i join ea..
join "GOJES WITH SHAWL CONTEST"
by asyazain

ok with syarat :

  • be her follower or juz like her fan page
  • only put one picture dgn memakai shawl y paling gojes !
  • ofkos mesti gurl !
  • wat one special entry about and also put a slogan "saya nampak gojes pakai shawl ini sebab.."
  • tag 3 of ur frenz..
  • at the last due date 12 12 2010..
ok..dis is my pic..

with a slogan..
"saya nampak gojes dengan memakai shawl ini kerana ini adalah shawl y sangat best+cantik+style+xpyah iron+senang gile nk pki+colourful n y paling penting terase gojes bile berjaya pkai shawl ini dgn gojesnye..cube lah !"

ok..siap !
now time to tag :

ecah
leeza
k.madi

(korang kn rajin juge pki shawl..jom la join)








4 comments:

AISHA SAAD said...

ecah tu nama aku eh?
takde link pongg.
malas ahh.
aku mana ada gambar cecantikk.
pakai shwal pon belom tentu okk.
huuu~

newayy, wish u all the best yea.
aku dah doa nih, hadiah share keyh?
haha

weh. per tajuk lagu belog ko? tell me kat my shoutbox eh. weee

::deebaadeeboo:: said...

malas nk link..pndai2 la..rse nk wt2..xnk pong xpo..huhu

haha..klu menang mmg ak bg 100% kt ko la..(kompem tak la kan..haha)

Madi @ Aed said...

hoho..malu la nak letak gmb pki shawl..hoho..;p

::deebaadeeboo:: said...

awatnye nk malu akak..comey je i tgok u bershawl..huhu

selamat mncuba klu mahu cube..hehe