::jom klik::

Tuesday, December 21, 2010

tanye bole ?



salam ols..

juz nak tanye ni..

tadi i nak iron baju..

then tetibeee....

eh..klu wire iron ni gupenye cmni agak2 bahaye tak ?

kot2 la u ols ade y hebat bab2 elektronik ke ape ke..

penat ak dok nk tegang2 kan..

tp macam cntek plak kan die terbelit-belit..

haha..ntah pape ak !



12 comments:

FarhanaFabulous said...

takde pe kot..lain la kalau tikus gigit..mesti ade efek punye sebab bule mati kejung kalau ko pegang tempat tikus gigit tuh..huhu..

::deebaadeeboo:: said...

serius?gile bole sampai mati?ohh,scaryy..tp xde la kot tikus..cicak byk ah !

bantalbucuk said...

ntah ek ba..rasenye pon xde pape kot..

::deebaadeeboo:: said...

ea?bgoslahhh..xyah nk bli iron br..hehe

A.N.I.T.H said...

bli iron baru:) salam knal.followed urs.follow me back k.tc:)

::deebaadeeboo:: said...

haha..blikan iron br utk sy bole ? hee..okies ! thanx !

Heidi Shafiq said...

ehem.. ni engineer dtg.. wayar mcm tu x bahaya pada ko.. cume wayar dlm cable putih tu akan mudah putus kat dalam.. nt bile putus ko dh xleh gune strika tu n kene tukar cable baru.. pasni pas abis iron rajin2 la betulkan blk ye.. :)

::deebaadeeboo:: said...

waahh..engineer da dtg ! ohh,yeke..act i da try byk kali nk tggkan tp agk susa..tkot je kan ptus teros..xpe la,kang if conpius bole mntx y br..huhu..nyway,thanx mr engineer !

sya hassan said...

keh3.. kat umah pon slalu gak jadi camnie.. tapi buat donno je..hik3

::deebaadeeboo:: said...

yeke..so,bole la nak wat dunno je..;)

aisyahnadiah said...

meh...engineer lagi satu bagi kepastian kat ko...tak bahaya la bah, melainkan isi dalam wayar yg copper tu nampak...t ko kene karen..hehe..

::deebaadeeboo:: said...

ooo..begitu ye cik engineer 2..so,xnmpak ag..so slamat la kan nk teros dipakai..huhu