::jom klik::

Wednesday, February 16, 2011

updated !




apa khobar u ols !
huhh..until lah now barulah dtg mood i nak berblog..
biarlah ! ingat ade y kesah ? sob3..

u ols sume sihat ke ?
act, juz now i nga musim2 bz ngan assgnmnt..
ni pon actually xsettle2 lagi..
proposal utk recording counseling lab II paling2 lah mengstresskan kepala hotak ak..
2,3 kali kene redo macam hape..
ahhh,mylecturer is too complicated ! adakah ?
waiting 4 recording tomorrow..
ahhh..very the nevesss !!
wish me luck ye ols !

rase after tommorrow macam nak terbang g holiday jeeeeeee..
sape y sudi bawak i ni....pleaseeeeeee~~~~

ok..the next topic i nak share about mycinte..
menyampah ke xmenyampah u ols kene bace gak..xkire !
mungkin ke benar bile relation 2 dah mencecah setahun dua..
mulalah nak bergoncang2..
mulalah asyik rase nak gado je..ade je yang xkene..ade je yang salah..
dulu lantak pi lah sane..xde plak nak lebih2 kesah itu ini..
sekarang sumenye nak jadi bahan..
bende kecik pon nak jadi besar..
hey,dah kecik kecik je lahh..nape nak besar2..

supposely makin lame kenal makin lah understanding each other..
ini x..rase macam xkenal masing2 pon ade..
ke mungkin bile dah lame kenal dah nampak belang masing2..
macam tu ke?

aduhhhh..sape yang harus dipersalahkan?
aku ke die?
kadang2 rase macam aku..kadang2 rase macam die..
kire2 macam dua2 lah kan..bole ??
sejak 2,3 menjak asyiknye nak pang pung pang pong..
bkn 2,3 menjak tapi dah lebih bermenjak2..
ade saje yang xkene bile bercakap..
mulelahhhhh kannn..

alaaa..macam mane ni..
ape nak buat ni..
sampai bile nak macam ni..
sedihh lahh macam ni..

maafkan ak ye die..
segala masalah pasti ade penyelesaiannye..
ape2 pon ak pasrah..
biarlah masa yang menentukan segalanyaa

ok..tetbe je rase sedih tp lega dapat meluahkan..
perot plak keriuk2..
harus makan n tido kejap..
(memang amat membina lemak)

bye ols !



9 comments:

AISHA INANI said...

dibaaa..........
single je la mcm aku, senang! hahahak.

FarhanaFabulous said...

lek la..jgnla emo sgt..nnt bole gile..haha..

♥ C-ma ♥ said...

nice dressing...
saya follow blog awak..hope x kesah..
hope dpt follow my blog hehe..tenkiuuuwww

::deebaadeeboo:: said...

aishaaaaaaa..single ??? alaaa..xboleee..

ana..2la cube untuk xnk emo..sob3

c-ma..thanx ! i will follow u back ! ;)

saharinasaharudin said...

deeba,
eh,lecturer aku pun complicated!
huhu,penin kan wat keje dia :(

aisha,
s i n g l e?hmmm..muncit mne?

::deebaadeeboo:: said...

reen..sape lecturer ko 2?same ke ngn lect ak?hahaha

saharinasaharudin said...

haha..pn z****n..sme ke?

bantalbucuk said...

saba ba saba..jangan mara2..nanti cepat kerepot..hehe.. :D

::deebaadeeboo:: said...

reen : macam nak dekat same je..hehe

ecar : ala,xmarah pong kang tua kerepot jugee..hehe