::jom klik::

Sunday, July 17, 2011

lelaki dan ayat power


hye ols !

bercerita tentang lelaki..sape yang tak kenal kannnn..
pada mereka bukan sukar untuk mengayat seorang perempuan..
katanya "alaahhh aku ayat sikit, mesti perempuan cair punyee" heee poyoo kann..huhu
kau ingat semua insan bernama perempuan ni senang2 je nak cair sekadar dari kata2 or ayat2 power tuuu ? heyy, itu jenis perempuan memang desperate maybe..huhh !

kadang2 bukan lelaki yang nak ngorat je lahh..
yang dah ada awek pon kadang2 macam rasa die tu dahh hebat sangat..
"ohh aku dah dapat awekk tuu..dia dah jadi hak aku"
then dia boleh buat apa je dia suke and seolah2 dia nak memonopoli kuase sebagai lelaki..
ehh3 itu kalau dah jadi laki yang sah no wonder lahh..dah sah2 syurga isteri memang bawah tapak kaki suami buttttttt its still have the limitation !

juz now aku nak emosi2 bukan sebab apa2..
bukan nak tuju kat sapa2 or relate kat sapa2..
tapi hanya sekadar from my observation..
and i know tak semua lelaki macam tuuuuu..

benci lah !

contoh contoh..ce try i bagi contoh..

"first time saya nampak awak..saya rasa awak lah wanita paling cantik dalam dunia ni"

"kapel jom ! saya janji saya akan jaga awak hingga akhir hayat saya"

"saya sanggup berkorban apa sahaja untuk awak"

"alaa memang la saya ramai kawan perempuan..tapi sume tak cantik macam awak"

"saya suka dengar suara awak..rasa tenang je hati ni.."

"oooo cutenyee awak hari niii..geramnya saya tengok !"

"awak lah sumber inspirasi saya..awak lah pembakar semangat saya..awak la pendorong saya"

"saya tak boleh hidup tanpa awak..saya akan bunuh diri kalau tak dapat hidup bersama awak..tolong jangan tinggalkan saya"

"dah tak ada perempuan yang cantik dalam dunia ni selain awak"

"awak hanya satu dalam sejuta"

"saya minta maaf ok..ala ala awak kan comel..awak kan baik..maafkan lah saya"

aahhhhhhhhhhhhhh banyak lagi laa kalau nak listt..
haaa cair tak cair kalau ade lelaki cakap macam ni kat perempuan ?
aku pon kadang2 cair jugakkkkk..haha
but cair 10% je bolehh..jangan nak take serious sangattt..
kata kata..sape2 pon boleh cakap through kata2..
even kadang2 itu bukan dari hati yang ikhlas..
kata pon dari kata2..
huuu memang susahh..mana nak ukur kan keikhlasan seseorang tu ?

sooo..
lelaki dan ayat power die memang sukar nak dipisahkan..
tapi ade jugak laki yang kayu..
nak mengayat langsong tak retii..haa 2 dah cite lainn..
hurrmm..orang selalu cakap..cinta itu buta..
tapi pada aku jangan lah buta kerana cinta..cinta yang hanya pada cinta belum tentu boleh bawak kebahagiaan..
bukak lah mata tuu nak menilai cintaaa..
haaaa kan aku dah bermadah2..tapi u olsss..

janganlah mudah percaya dengan kata2 cinta..
cinta tu perlu dinilai dari pelbagai aspekk !!
remember !!

ok
have a great love frenzz !
wish u ol da bessstttt

*__*





2 comments:

bantalbucuk said...

aduh ba..memang tak suka betul la bila laki mulut manis..huhu

::deebaadeeboo:: said...

xsuke kann kann..heee