::jom klik::

Tuesday, March 6, 2012

fedup


rite now seriously aku give up..fed up..

sebab JERAWAT..

kalau pada orang itu biasa, hormon or so on..tapi aku down gila..

kalau pada orang ni just problem kecik or remeh..tapi aku tak..its really really big problem :(

kalau orang nak bosan pon aku dok mention bout dis..lantak laa..

kalau orang nak kata aku kecoh, mengada ngada or gedik poyo ke tak bersyukur..lantak laa..

ITS ME..

yela, kita hanya berusaha and sabar and also kena rajin tapi..

still macam tu jugaa..

alaaaaa..fedup..


:(





2 comments:

saharinasaharudin said...

diba,da try tidact tu?okay x?

::deebaadeeboo:: said...

nga try la ni reen..xtau laa, lom nampak lagi kesan..hope ok lahhh..penat :(