::jom klik::

Monday, January 17, 2011

perlu ke?



perlu ke ak nak cite sume prob ak kat orang? perlu ke ak nak meluahkan sume y ak xpuas ati ? perlu ke? sume orang bole dipercayai ke? oh,kompem2 la tidak..tp perlu ke ak simpan n pendam prob ak sorang2? xrase macam burden plak kan.. so, ape ak nak buat? YA ALLAH..bkn hanya bile susa ak akan ingat n insaf..tp itu memang kenyataan..bile ak istighfar baru ak rase tenang..baru ak sedar..bkn senang nak puaskan ati sume orang..tp ape2 pon ak tetap perlu meluahkan..even dalam blog ni..even sebenanye xde sape pon y tau apekah sebenanye yang ak dok sdey2..biarla ak je y tau..yang susa pon ak..sape suruh ! so,ini hnya sebagai luahan perasaan..perlu ke persoalan seperti itu disoalkan? soalan y ak rase xkan ade jawapan yang bagos kecuali orang 2 la genius terlebih lebih..hoi..bende 2 xbape nak elok tp nape mesti nak mention? salah ke ak untuk teros membela n menjaga maruah ak..perlu ke ak ikutkan kemahuan orang lain..semata ! perlu ke? dah sah2 itu bukan ak..n kompem2 ak mmg lah teramat lemah..setan sane setan sini..pegi blah la ko setan ! go to hell !n sungguh perlu kan ak memikirkan mase depan ak..oh tuhan..berilah ak petunjuk..mungkin ak di ambang keemosian saat ini..ntah esok luse ak mesti kembali sedia kala..mnjadi ak y selalu leka n alpa..ohhhh..maafkan ak..ak x sesempurna mane..ntah la kalau ade y sempurna di luar sane..tp ak tau ape y ak buat n ak tau ak di pihak y benar even mungkin xde sape y akan faham..sedihnyeee..rase nak balek dok bawah ketiak mak..n pelok mak kuat2..oh,makk..









6 comments:

FarhanaFabulous said...

aku tau sbb pe ni...relax k..

bantalbucuk said...

ba..nape ni..cam ada problem je..sdey i baca..huhu

bantalbucuk said...

ba..nape ni..cam ada problem je..sdey i baca..huhu

AISHA INANI said...

apesal wehh?
citer ahh kat aku, boleh aku asah skill listening aku... phew!

::deebaadeeboo:: said...

ana : dah tau kannn..

ecar : mmg la ade prob ecar..i lagi la sedey ! ;(

ecah : nnt ak wat personal session ngn ko..tgok sikit listening ko hebat ke x..huhu

bantalbucuk said...

yeke ba..? walaupon kita tak tahu apa prob awk tu...hop awk bersabar k..maybe ada hikmah semuanya ni..