::jom klik::

Tuesday, February 22, 2011

pernah pening dgn fesyen?


cepat jawab soalan ak !

ke ak sorang je yang over2 nak pening..

fesyen sekarang macam2 ui..

name pon perempuan..

sampai dah tak tau nak fesyen camne..

tapi kalau nak fesyen yang pelik2 memang tak layan laa..

baju kemain penoh sume area yang ade..

tapi bile nak berfesyen bole la plak tak tau nak pakai ape..

ok..

baju kurung da slalu pakai pegi kelas..

jubah pon..senang je, sarong !

kebaya ? function ape plak nak melaram..

tshirt long short biase..

blouse kemeja pon !

mini dress long dress penah dah rase..

baju bunge2 petak2 jalor2 dot2 pon dah penah..

cardigan jaket boring..panas !

shawl pon konon2 nak try sume jenis..

inner sume kaler nak ade..

pastu dok sebok2 wat tutorial pakai shawl..

tapi atlast lilit2 jadi cam taik..

tension !

pastu boring !

so so?

ak dah tak tau nak berfesyen ape..

bukak drower tutup drower pastu pening..

boring lah !





ntah pape kan aku..

haha




6 comments:

AISHA INANI said...

aku pon kdg2 mcm tuh...
tp kan normally kalo aku jd cam tuh, sebab aku dah tau aper aku nak pakai tp aku rasa that clothe kurang sesuai..

neway ba, since2 aku single nih, aku dah tak pening dahh. sarung jek ape ada! hahahak.

::deebaadeeboo:: said...

woi..xtau pon cite nape single !

arghh..2la,nnt klu nk kuar capai je lah mne dapat..tgok je la jadi ape..haha..pening..boring !

FarhanaFabulous said...

pening jadi pompuan ni sebenanye..haish !

::deebaadeeboo:: said...

kannn..ish3..tp bersyukur beb jadi gurl..

bantalbucuk said...

haha..kita pon macam u gak ba..kekadang berjam2 nak pilih baju apa tdung apa..haha

::deebaadeeboo:: said...

tau xpe..mane nak pakai itu..nak matching ini..huh !