::jom klik::

Sunday, May 29, 2011

aku kembali..



hye ols !

lamee gileee xterjah blog..blog sendiri pon lame xmelawat apetah nak kepoh2 stalk blog orang lain..
ohhh ternyata since ak dah lame tak berkecimpong dalam dunia blogging ni..
ohooo im quite bored..not at ol..but when im feel alone..yeahh im really alone !
dulu bile semangat berblogging mase banyak gile terisi dengan update,blogwalking n bla bla blahhh..banyak plak mase terbuangg..
haihh ade je yang tak kenaaaa..
DUNIA DUNIA..



soooooo kini aku kembali..
ahaha macam glemerrrrr..
*padahal takde sape pon yang kesah aku wujud ke x di alam blogging nii*
soo bad :(

whatever..
yang pasti i wanna be a blogger again..
xkesah la best ke tak cite aku..
yang pentingggggg..ni blog aku..ehehhehe

banyak gilee nak citeeeeeeeee..
nanti free2 aku citee..
juz now amek feel dulu kasi clear2 blog ak yang dah bersawang2 ini..

hepy blogging ols !





3 comments:

bantalbucuk said...

banyak gila dah ba sawang labah2 kat blog u ni..hehe :p

saharinasaharudin said...

yeahh.dia kmbali.who cares?i care.haha. :)

::deebaadeeboo:: said...

ecar : hahaha tauuu..jap nak bg clean sawangg..ehehe

reen : hehe..u care ?? woooo soo sweet :)