::jom klik::

Monday, May 30, 2011

nak stress bole ?


ala alaaa alaaa..

*oh starting dah nak mengade*
ahahaha

kalau aku nak stress boleh ?

ok..meh aku mulakan cerita..either u ols rase aku patot stress or tidak..or maybe aku boleh disinonimkan dengan word JEALOUS..i think itu lebih sesuaiiii..haha..bile dah jealous mesti lah bole jadi stress kan..alaa..kawan2 sekolah aku yang se 'GENG' ramai yang dah kawen..yang dolu-dolu sesame meronggeng..menurun lambat..kena denda..kena panggil brainwash bagai laahhh..ohh sekarang mereka sudah jadi wife orang ok ! n for coming soon pon adeee..alaa alaa..i pon nak kawen jugaakkkkkk..macam beshhh jee..haha *mood gatal*

aku bukan ape..untuk umur yang sekarang ni aku rase masihhh terlalu muda untuk bergelar isteri..apetah lagi aku yang masih bergelar student..rase macam budak sekolahh je..xboleh xboleh ! tapi when i looked at them..wahh dah jadi isteri orang dah mereka..masing2 cantik je as a bride..terserlah kematuredan memasing..itu sebaya tau ngan aku..tapii..tapiiii..ahhh stop thinking too much ! perempuan kan suke pikir melebihh..kemain jaohh nunn kalau nak pikir tentang mase depan..haihh..em, for dis year je..starting from may until july ohh every weekend mmg ade je myfren yang nak kawen..xkesah la geng aku or tidakk yang pasti they are my friend ! haaa stress tak stress dibuatnye aku kat sini ?? patot tak aku nak rase stress bagai..perlu ?? haha..lu pikir lah sendiri dibaa..

ok yang tuh satu..yang ni ade lagi..ni pon ade relation dengan kawan2 jugakk..dolu2 susah same senang belajar time stpm..haaaaahhh dieorang sumee dah abiss studyy !! ade pulak yang dah dapat keje and ade plak yang nak further master..haaa..bertambahhh tak stress..dush2 !!jap2 lagi nak kene menatap pic dieorang convo plak..hohh..bile nak time aku ni..yang member while secondary school tak payah cite lahh..dieorang ade yang matrix..diploma n so so on..ag lahh jaoh meninggalkan aku..huuu..xboleh dah dibayangkan perasaan jeles yang teramat ini bile aku terlalu memikirkannye..ntahh..stress2 jugakk tapi whatever happened..life must go on..aku hepy ape dengan life aku sekarang..masih ade rezeki aku sampai ke tahap ni..yeahh..alhamdulillah..AKU BERSYUKUR :)

tapi tak abis lagi ni..belom belommm..kat uia ni pulakk..yang dah kawen xtau la kan bape ramai..kat department aku je..ade je classmate yang pregnant..ade pulak yang dah ade baby sendiri..yang ni aku xde lah nak stress sangat sebab masih terlalu jaohh kot untuk itu..tapi bessshhh apeee..dah pregnant tuuu..comel tauuu! ohh jeleshnyeee..dulu bile tengok orang2 pregnant macam suke jugak tapi xde lah nak lebih2 feeling..tapi bile classmate..kawan sendiri..wahhh tetbe je nak feeling ! mulalahh berangann..teringinn jugakkk..ehehehe

opss opss ! merepek takk ?? haha..ok aku stress ! juz one word STRESS ! jeles laa..jelesss tauu..boleh jadi stress sebab mereka itu kawan aku..kalau takk..tak memasal nak stress bagai..tapi seriusly, im really not ready at ol..berangan je lelebihh..baru kapel ponn banyak masalahh..pening ! biar lahh..itu rezeki mereka kan..tapi as human being aku juz ade rase itu but i still can control it..xde lah sampai nak meraong2 ke..desperate or so on ! masanye akan tibe juge nanti..xpe xpe biarlah aku di sini menghabiskan study yang macam lameee je nak abiss..pastu baru lah boleh go further..keje cari duet..pastu nak kawen ke nak baby ke hape ke lantakk ko laa saneee..ahaha


ok ??

soo u ols rase bole tak aku nak stress ?? haha

xpayah aku dah memang stress pon ni..

goodd byeeeee !




5 comments:

AISHA INANI said...

hahahhaa. me too!
tapi lately byk sgt keje, aku teros lupa hal2 nih.
nasib cuti sekolah nih kita tak cuti kalo tak bernanah la mata aku...... HAHAHAHAH

::deebaadeeboo:: said...

haha short sem sume bende nak short lahh..huhu
tapi dalam bz2 pon nak pk gak bende nih..haha stresssss !

bantalbucuk said...

ba..xmo stress2..nanti i pon ikut stress juga..haha :p

HaNa Hani said...

xpe...t sampai la mase nek plamin gak tuh
^_^

::deebaadeeboo:: said...

ecar : dah stress da ponggg..hehe

hana : 2 la tp ntah bile laaa..huhu