::jom klik::

Saturday, October 29, 2011

hate this !



aku memang paling pantang and menyampah bila orang cakap macam ni :

"elehhh ko senang laa..boleh lah dapat result bagosss..course ko senang, lain la macam course aku ni..susahhh"

bajet kau study semua course la kan dalam dunia ni..kau tau mana senang mana susahh..

"belum tentu orang yang bertudung tu baik..boleh masuk syurga..yang free hair belum tentu jahat..ntah2 lagi baik kot dari yang bertudung tuuu "

kau tuhan ke nak tentukan siapa masuk syurga ke neraka ???? lantak la if kau tak nak pakai tudung ke apa..diam2 sudahh kan..



mood : angry bird !



2 comments:

hearthunterhelmsley said...

chill beb.. sabo jela.. biasala.. mulut org.. klu mulut tempayan xpe la boleh ditutup.. kan2.. huhu

::deebaadeeboo:: said...

hahaha tau xpe..dah chill ! :)