::jom klik::

Monday, October 24, 2011

telkung alaf baru



tadi sembahyang zuhur tetiba nak pekena telkung baru..
present from my friend sempena bufday i..
telkung gituuu..thanx to k.naimah :)

memang makin bersemangat semangat lah kan nak pakai

ala endon sangat ! haha

warna taknak kalah pink lagi..
rasa if sembahyang kat tempat awam comfirm jadi tumpuan..ke ?

for me this telkung special sikit..
dah lah kaler pink then design dia terus macam baju..
soo tak payah lah nak pakai kain..

mudah dibawa ke mana2 siap ada beg lagi..
dah tak ada alasan nak ke mana2 di mana sahaja membawa telkung ini..

kata alaf baruuu..
semua pon nak majuuuuuuuuuuuu kann..

i like !!!






4 comments:

saharinasaharudin said...

pinkkk tuuu :)

::deebaadeeboo:: said...

yeahh i know ur favorite color :)

A.I said...

senang wey macam ni.
kat tempat awam la terutamanyaa.

alaa nak gak, tak dak lagik. huh.

::deebaadeeboo:: said...

haaa bolehh la beliiii skrg..senanggg..:)