::jom klik::

Wednesday, October 26, 2011

remeh-temeh



kalau cakap pasal benda yang 'remeh-temeh' mesti orang suka kaitkan dengan perempuan kan..kenapa ? sebab perempuan ni complicated ? suka fikir bukan-bukan ? suka besarkan benda kecil ? suka cari masalah ? tahu tak anda semua terutamanya para lelaki..kadang-kadang dari benda kecil yang remeh-temeh tu lah sesuatu masalah boleh menjadi lebih serius..tapi yang kesiannya..bila diluahkan dikata itu hanyalah benda kecil and tak perlu nak diperkatakan sangat ..tapi bila dipendam, sampai ke sudah..kononnya dengan harapan ingin menjaga hati dan perasaan sebelah pihak..sehingga ia terus berlarutan tanpa sebarang jawapan..apa maknanya ?

im still wondering..

bukan semua hal remeh-temeh itu tidak penting..tapi kalau memang dah sah2 remeh-temeh mak temah sangat ntah hape2 memang tak payah lah nak layan kan..im just thinking when people never think about the small matter because of they think they are simple, manage, and always professional..ah poyo laaaahhh ! fikir dulu benda2 kecil yang belum selesai, before you just go forward to the big things..don't ever being comfortable all the time with ur life, u still have many things to do and understand ! jangan perasan kalau orang always open-minded, tak kisah, oh its ok..they will always with you and love you..they just malas nak layan and dah lali laaa with what you have been done..

think properly, actually they was starting to ignore and feel bored with you..

mood : emotion unstable :|




2 comments:

A.I said...

agak la laki nih kadang2 semak gak. suka pandang benda kecik tak penting with the word, 'u pk dalam sangat laa. susah nanti...' heh!

diba, esok datang kelas tau. mcm selalu je ponteng! HAHA

::deebaadeeboo:: said...

u already know kan..pada dia sume benda simple la xyah susa2 nak pk !

hahaha..nampak sangat kau rindu aku kan..yelaaaaaaa, ak dtg :)