::jom klik::

Saturday, December 17, 2011

baru


tadi while boring2, dok kemas2 shawl..tetiba je rasa nak berangan..eh ?

then macam nak try lah style2 tudung terbaru sekarang..tak bape nak baru lahh kot..aku pon search la kat youtube..tengok2 memang la bermacam2 style..belit tang tang sini..sampai aku pon jadi pening mentry..yang i think successful just dua style ni je lahh..


1st shawl turban style

ok lah kot rasanya sebab still comfortable nak pakai..

then 2nd

aku main hentam je ni, rasa macam taklah kot nak pakai kat luar..lom ade courage and not really comfortable..uhuhuu..this is tudung bawal..and kan ada orang pakai ngn earing tuu..tu yang aku pakai bukan earing tapi jarum aksesori yang panjang..ada plak aku menatang earing gabak2 kan..


ok tak..ok tak ? ahaha..saja suka suka try style baru..
selamat mencuba u ols ! *tapi i x adalah nak provide tutorial dia (kat utube melambak) hehe

#perempuan2


p/s: peh gambar berangan habisssss..whatever ! ;p






8 comments:

saharinasaharudin said...

lawa lawa.yg 1st tu okay. :)

::deebaadeeboo:: said...

ahaha tq lah reen..try laa :)

A.I said...

smart weyh. muka kau sesuai.

yang second nampak gak org pakai. susah tak? dia nak attend dinner2 ok la kot yang second tu. vogue!

::deebaadeeboo:: said...

ala..sume orang pon sesuai..

xsusa pon, juz mcm xbole nak thn lame kmas..kne angin aku rase messy kottt..

u shud try it ! :)

bantalbucuk said...

ba..yg 1st tu ok la style die..susah x? yg second tu pon ok gak..p nape kita susah sangat nak cari pin tu ek kat sini? huhu

FarhanahAdzlan said...

lawa2..nanti buat la video tutorial..hehe=)

::deebaadeeboo:: said...

ecar : klu dah biase senang je ka..tulah mmg susa nak cariiii

::deebaadeeboo:: said...

farhanah : alaaa, xpandai lah nak wat tuto2..kat u tube kompem bykkk..try laa :)