::jom klik::

Thursday, December 15, 2011

tumpang lalu



tetiba rasa nak update sebab macam boring sangat tak tau nak buat apa..even kerja banyak tapi selagi ada masa, selagi tulah nak tangguh..haihh sebenarnya aku malas nak update blog ni..sebabnya aku rasa aku kalau update mesti kerja nak emotional je..lagi2 bila tengah bengang..soooo kalau update tu kompem penuh perasaan..tu yang malas tuu..kang bila orang baca mesti kata budak ni kerja nak emo je..*kalau ade yang nak bace..uhuks2

yelahh kata kalau apa2 nak luahkan lah..nak cita kat blog ni..sebab kadang2 dari membaca blog seseorang tu kite mesti mcm boleh expect sikit2 orang tu cmne kan..tak nak lahh..lainlah if ada cite2 menarik nak share kan..

sekarang dah ade tempat lain nak emo2..follow me twitter

okey saja nak tumpang lalu..hihi




4 comments:

alyaclumsy said...

hehe, i dulu pun klu beremosi je msti lepas kat blog. tp dah matured sket skrng, takde dah nk buat cmtu. hoho

::deebaadeeboo:: said...

kan dear..hehe..nak kena kurangkan beremosi time blogging..huhu

bantalbucuk said...

dah follow dah..hehe ;p

::deebaadeeboo:: said...

ehehe..klu u xfollow i sebat u ecar !