::jom klik::

Thursday, November 22, 2012

3.1 blok D


haha title nak macam wayang punye movie..

keramat untuk my room for this semester..ohhh seriously macam mimpi ngeri..ehh tak ada lah ngeri apa pon..just macam tak ada life okeh bile i dok dalam bilik ni..sebabnye ?

ok firstly, i duduk berdua je out of suppose 4 orang in this room..but lagi dua kosong until now xde penghuni..u ols jangan assume plak something yang horror2 sebab dua bilik tu kosong..we ols still guna jugak..so sorang conquer 2 rooms..haaa best jugaks sebab 1 bilik utk tido satu bilik utk barang yang xbape penting..maklumlah barang i kan sikittttt..ok itu belakang cerita lah..yang i xfaham ni..dah la berdua then we ols memang jarang gileee and kadang xpernah pon bertegur or even berjumpa dalam bilik..haa sedih tak ? tau ada orang tapi macam hidop sengsorang ?

ok sory to say lah i need to mengumpat sikit about my roomate..ehhh ops bukan ngumpat tapi luahan perasaan je..i bukan tak nak kepoh2 ngan die..tapi ada gak la dulu awal2 i tegur die..i dah cakap siap2 dah kalau bangon awal subuh kejutkan lah i kan..if nak pegi makan ke mana2 ke ajak lah i kan..i ok je..tapi until now xpernah pon even once..ke die not interested ngn i ek ?? haha ok sedih..nak harap die start tegur i memang seriosly TAK PERNAH ! sooo u faham lah kan..i ni bukan hati kering yang nak terhegeh2 kat die..ehhhh aku ni emotional pulakkk..

tu satu..then, yang i peliks bin ajaibnye, she's never switch on the lamp kat bilik die..eh xde la never but since awal sem boleh kire rasanya around 3 or paling banyak pon 5 kali lah..then sometimes, i know die nga makan and minum but dalam gelap ? what she's doing actually ? so i always assume that maybe die alergic ngn lampu or maybe klu berlampu die migrain..yang agak scary every nite i mst dengar bunyi mouse tu..keep on "tik tik tik tik" hurmmm horror kan ? just positive thinking..its ok lah..atleast i tau die ade..

then secara diam2 i pon mengkepohkan diri lahhh nak investigate..i bole detect die xde bile kipas switch off..then i pon masuk bilik die..MASYAALLAH ! ini bilik ke or what ? ok itu i xpayah story lahh and u ols boleh la pk sendiri..soo i lagi confident yang die wujud dalam bilik ni..legaaaaa..

ehhh ini dah macam lari tajuk..baik i letak title rumet ke ape kannn..haha

u know what since i duduk bilik ni..i rasa sunyi..yes bkn lah nak hebah ke ape..sometimes i recite jugak alquran buat hilang rasa sunyi tu..rasa macam bile hangout ke pegi class ke jumpa mmbe2 tak nak dah balik bilik..tapi memandangkan katil and i yang xdapat dipisahkan..i need to have a comfortable place for thattt..i selesa ngan my own room but not the environment..tambah2 lagi kat floor ni pon susah nak jumpa orang..jarang sekali lahh..paling stress pattern i suke mandi malam..tapi since dok blik and blok ni memang dah jarang mandi..sooo usually sehari i mandi sekali je..sebab class i biasa start at 2pm..teruk kan ? sem yang sangat jarang mandi..and dulu i suka basah rambut everyday..but now kadang2 sampai 2,3 hari xbasuh rambut..sejuk plus huu ntah takot !

basuh baju tak payah cerita..paling selekeh and malas habis ! nasib pattern pegi class sarung jubah or baju2 yang senang and no need to basuh selalu..sooo until now dah 3 weeks i xbasuh baju..teruk gile kan ? ada pon basuh yang penting2 and perlu je BY HAND ok..grrr sebab mesin dobi kat blok c..jaohh sikit nak angkut ! hehh

haihhh ada lagi nak story tapi nanti2 lah i continue..tapi tulahhh ni sume sebab 3.1 blok D ni..everything changed ! macam ni ke haa life final year student ? hahaha last2 panjang lebar aku membebel..

i need my life and i need to be change !

ok ngantuks..gudnite !











2 comments:

Ruzanna Rahman ~♥ said...

Kantoi sudah kurang nak mandi...haha

Nur Farhana said...

haha. nanti i teman u oke? scary nokkkk!