::jom klik::

Sunday, January 27, 2013

boyfriend


'boyfriend' ??

mesti ramai yang assume aku nak story about my sudin or my bf tuuuuu..jawapannya salahh..hehe and actually i just want to share about my bbf *bestboyfriend*

ok ni tak ada relation dengan scandal or teman tapi mesra or yang sewaktu dengannya..and aku pon secara randomnya tak ramai pon kawan lelaki yang rapat macam ni..ada pon classmate gitu2 lahh..but still can be as friend..

just enjoy the showwwww..

ehhh picturess..





us and we as friend since form6 until now 


both senget but i love them much !


atol and him


me and him


and him

we called him khai and first of ol i nak mention die tak auwwww ok..die lelaki tulen..hehe but we ols sangat close lagi2 memasing study kat kl..selalu jugak hangout same..holiday sesama..karok sesama and yang pasti semua gile microphone ! huhh 

and seriously i xpernah pon ada member lelaki serapat ini..sometime share prob together, story mory and so on..and honestly as perempuan pada i xde pon lah istilah best boyfriend and girlfriend..ada pon mesti ada something special or something like that kan..tapi ini tidak..i jamin 100%..hehehe confident..coz we ols memasing pon already taken even not officially lagi..but we still have time together even benda2 'gonjol'..huhu

such great memoriessss..

khai he is sukeeee gila menyakat we ols..kadang2 sampai ada yang nak menangis nangis..since kat sekolah dulu kot ! but die sangatlah telaka  and hepy go lucky..dah lah suara sedap..almaklumlah dulu sekolah pon geng2 budak nasyid..ehh melambong plak i puji kan..and sometime die selesa share everything with us as we know lagi lah the batasan between men and women..

kenapa i nak cerita bout die ?



sebab die nak fly pegi korea for two years..further his study..and i dont know why feel macam touching and sedih..selalu tak ada masa kot nak sedih2 lagi2 member lelaki kan..feeling lebih kan ak ? haha not only me tapi member2 lain jugakkk..

because of kite tak ada pon kawan lelaki yang serapat itu..sebab tu kite feel..mesti korang nak kata kite mengada kan..even my sudin pon xpaham siap gelakkan lagi..

ok fine..

wishing u all the best khai ! nanti balik mesti kurus tauuuuuu



wewiiiittttt

*kejap i, kejap aku, kejap kite..keling..whatever

1 comment:

kipas putih said...

agak laaa.
jadi kita i mean be in the course yg limit gils amount of boy, buat kite rasa quite appreciate boy2 yg ada around us.

ni aku, aisha. meet new blog. HAHA. =)